08-02-2014
Antal dage
7
Deltagere
4
Søg
SKIFERIE NORGE - DE 2 STØRSTE SKIOMRÅDER TRYSIL OG HEMSEDAL


Find og book nemt skiferie til Norge online her på siden eller kontakt een af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tips, råd og vejledning om skiferie til Norge. Alle ferierådgivere er erfarne og passionerede skiløbere og vi kender skiområderne i Norge som vores egen bukselomme. Derfor kan vi give dig en både kvalificeret og personlig rådgivning om skiferie til Norge. Læs alt om skiferie til Norge her på siden og bestil skiferie til Norges to største skiområder; Trysil og Hemsedal.

Find og bestil skifeie til Norges 2 største og bedste skiområder:

       Skiferie Trysil
Trysil er Norges absolut største og bedste skiområde. Det store og varierede skiområde tilbyder udfordringer for hele familien uanset om du er nybegynder eller har flere års erfaring. Skiområdet i Trysil fordeler sig på 3 sider som alle er sammenhængende og giver rig mulighed for at tage på ture rundt i terrænet. De tre områder i Trysil er; Trysil Turistcenter, Høgegga og Trysil Höjfjellssenter og tilsammen finder du intet mindre en 71 km velpræparerede pister fordelt på i alt 66 nedfarter.
Liftsystemet i Trysil er velfungerende og bringer dig hurtigt rundt i det spændende skiområde.
      
    Skiferie Hemsedal
Hemsedal er med rette kendt under navnet "de skandinaviske alper". Fjeldet i Hemsedal "klippet" og minder allermest om de bjerge man kender fra Alperne. Hemsedal er Norges 2. største skiområde og kan fuldt ud måle sig med skiløbet i Trysil. Skiområdet i Hemsedal går helt op til 1530 m og sikrer derfor fantastiske sneforhold fra åbningen i november til et stykke efter påske. Hemsedal er velegnet til hele familien og har alt fra flade grønne pister til udfordrende sorte. Central beliggende i bunden af skiområdet finder I det store børneområde, som skal de bedste rammer for børns første erfaring med skiløb.

Norge ligger højt på ønskelisten når snakken falder på den årlige familieskiferie. Skiferie til Norge er populært som aldrig før og særligt børnefamilier pakker i stigende grad bilen og drager mod nord - på skiferie i de norske fjelde! Læs alt om skiferie til Norge nedenfor og find ud af hvorfor danskere år efter år tager til netop Norge.

Stor snesikkerhed
Norge har en snesikkerhed som gør destinationer i alperne grønne af misundelse og på de norske destinationer kan du løber på ski ca. halvdelen af året. De største destinationer åbner skiområdet i oktober/november og lukker først ned igen et godt stykke efter påske. Når påsken falder sent har enkelte skiområdet åbent helt frem til 1. maj. De helt store destinationer som Hemsedal og Trysil har et veludbygget netværk af snekanoner og når den alllerførste nattefrost indfinder sig i oktober kører snekanonerne hver nat og producerer et komprimeret lag som senere dækkes af natursne. Derved får man de optimale sneforhold.

Varieret skiløb
Norge er i sandhed skiferie for alle. På de største norske destinationer som Trysil og Hemsedal finder du et varieret terræn som henvender sig til både, børn, nybegyndere, øvede og eksperter. Børn og nybegyndere kan gøre de første erfaringer med skiløbet på de falde grønne pister eller i een af de mange børneområder som skaber de bedste rammer for børns første erfaringer med ski, mens de mere erfarne skiløbere kan prøve kræfter med de røde og sorte pister længere oppe på fjeldet.

Verdens bedste funparker
Du kan trygt tage familiens teenagere med på skiferie til Norge. I Norge findes nogle af verdens bedste funparker og terrænparker med alt fra hop, rails, boxes og halfpipes. Er er masser af udfordringer til familiens teeenagere og andre vovehalse. Vi anbefaler altid hjelm i forbindelse med skiløb, men bevæger man sig ind i terrænparken er det vigtigt at have fokus på sikkkerheden uanset om du er nybegynder eller ekspert. Vi anbefaler derfor at du bære på hjelm og gerne rygskjold. Kan du ikke vente? Prøv allerede nu Trysil Big Åir spillet. Både i Trysil og Hemsedal finder du nogle af Norges bedste funparker.

Alt for de mindste
Når familien drager på skiferie til Norge kan du være sikker på at de mindste i familien får en fantastisk oplevelse. I Norge er alt tilrettelagt for at familiens mindste får en både sjov og tryg indføring til skiløbets glæder. De norske destinationer, inkl. Hemsedal og Trysil tilbyder fantastikse faciliteter til børn og nybegyndere. Således uanset hvor du bor i området er du aldrig langt væk fra børneområdet og skiskolen. I børneområderne findes bl.a. transportbånd, børnelifter, tegneseriefigurer som børnene kan køre igennem, varmehytte med spil mm hvis det skulle blive kold og naturligvis et stort team af veluddannede skilærere.

Du bor midt på bakken
Når du tager på skiferie til Norge er een af de åbentlyse fordele at du i de fleste tilfælde praktisk talt bor midt på siden. Det giver mulighed for at du om morgenen kan tage skiene på lige uden for døren og køre på ski helt tilbage til hytten, hotellet eller lejligheden.
En central placering tæt på pisten giver desuden mulighed for at du i løbet af dagen kan køre tilbage til hytten og spise frokost sammen med resten af familien eller de børnene kan holde pause midt på dagen for at få varne og samle kræfter. Alle hytter og lejligheder i både Trysil og Hemsedal ligger med kort afstand til pisten eller liften.

Skiferie til Norge med bil, færge eller fly
Her på siden kan du bestille skiferie til Norge med færge, fly eller i egen bil. Ønsker du skiferie til Norge med fly henviser vi dig til vores datterselskab Dansk Flyferie som har specialiseret sig i rejser med fly. Søger du skiferie i egen bil eller kombineret med færge fra Hirtshals eller København kan du nemt bestille online her på siden eller kontakte os på tlf.: 7010 4343 for hjælp til bestilling.


Her på siden kan du bestille skiferie til Trysil og Hemsedal som er Norges 2 største og bedste skiområder. Book nemt din skiferie til Norge online her på siden eller kontakt een af vores erfarne ferierådgivere som sidder klar med tips og råd. Vi kender alle de enkelte skiområder og hytter og hoteller og kan derfor give dig en både kvalificeret og personlig rådgivning.Tek. arrangør er danskbilferie.dk Dansk Bilferie