08-02-2014
Antal dage
7
Deltagere
4
Søg
RESTAURANTER OG SPISESTEDER I TRYSIL 

Skihytta

  Er placeret i 819 meters højde, og byder på en fantastisk udsigt som en side parabol til deres omfattende menu. Skihytta er kendt for deres specielle Suppegjøk. Her finder du også barer, pejs og en stor frokostmenu, samt afterski i weekenderne.

 
 

Restaurant Pilgrimen

Serverer bøfhus retter i rolige omgivelser og har en særlig børnemenu samt separate priser for børnene. De har også et lege-hjørne for de små i familien, hvor de kan hygge sig med spil og film.


 

Puben Sankt Olav

Er beliggende ved liftene i Trysil Høyfjellssenter og serverer frokostbuffet med dagens pasta, dagens ret og suppe de Jour. Hver lørdag har de en speciel pub menu.

 
 

Fjellgrillen

Er placeret i samme bygning som Puben Sankt Olav, og de serverer kaffe, kage, grillede retter, sandwich, salater og fastfood. Her er der også særlige priser for børn.
 

Restaurant Laaven 1790

Stedet er kendt for sin berømte afterski, men Laaven har også et velkendt køkken. De har en varieret frokostmenu samt en pejs som er med til at skabe en hyggelig atmosfære for Trysilfjellets glade skiløbere. Restaurant Laaven 1790 er placeret ved Trysil Turistsenter.
 
 

Ski Pub’n

Serverer enkle retter såsom pizza, tapas, sandwich og nachos. Kendt for en fantastisk afterski med live musik. Ski Pub’n har en hyggelig atmosfære med rustikke omgivelser.
 
 

Skipaviljongen

Det er en meget populær restaurant i Fjellroa og har en speciel atmosfære samt intime omgivelser. De har en varieret frokostmenu, som kun byder på hjemmelavede retter.
 

Tek. arrangør er danskbilferie.dk Dansk Bilferie