08-02-2014
Antal dage
7
Deltagere
4
Søg
BØRNESKIOMRÅDER TRYSIL - SKISKOLE OG AKTIVETETSOMRÅDER


Børneskiområder

Når de yngste medlemmer af familien hygger sig, ved du at ferien bliver en succes. I Trysil er der tre store og fornøjelige børneområder, hvor de yngste skiløbere kan have en god tid, i et trygt og spændende miljø. Der sker noget nyt og spændende hele tiden, og Smottene er altid klar til noget sjov med børnene. Børnenes områder i Trysilfjellet er placeret på Trysil Turistsenter, Trysil Høyfjellssenter og Skihytta. 8 lifte og et stort udvalg af børnevenlige bakker med hop og andre elementer, vil gøre skiløb i Trysilfjellet til en uforglemmelig oplevelse for de yngste medlemmer af familien.

  • Trysil Turistsenter
Eventyr er Trysilfjellets største område for børn og er placeret ved Trysil Turistsenter med liftene Eventyr 1, Eventyr 2 og Fryvil. T-liftene er nemme at håndtere for børnene. I Eventyr vil du også finde et ’flyvende tæppe’ for de allermindste.
Derudover har Eventyr en lille terræn park og en skovsti, hvor der er igloer, kælkebakker, grill område og en opvarmet hytte med en kiosk og en scene. Her er der også mulighed for at møde Smottene.

  • Trysil Høyfjellssenter
Her finder du Smottenes hjem Gammelgård i Fageråsen. Her arrangeres der aktiviteter hver dag i hele sæsonen og du kan se, hvordan Smottene bor i Trysil.
De 3 lifte Smotten, Isiz og Stjerna vil få børnene sikkert op på toppen af bakkerne og på deres vej ned, kan de stå på ski igennem en skovsti og se et snakkesaligt blåt træ og en skør krage! I børneområdet vil der også være en kælkebakke, toiletter og opvarmet hytte.

  • Skihytta
Tæt på Skihytta, ved trægrænsen på sydsiden af Trysilfjellet, vil du finde børneområde Skihytta. Liften Bamse tager dig til toppen af bakken, og på toppen vil der være 365 meter skiløb foran dig på Bamsebakken. Hvis børnene skulle blive trætte så er der og varm kakao i Skihytta.


Børnepasning

Trysil skiskole har børnepasning på begge sider af Trysilfjeldet; på Trysil Turistsenter og Trysil Høyfjellssenter, hvor de passer børn i alle aldre. I børnepasningsafdelingerne kan børnene varme sig eller slappe af, mens forældrene på egen hånd udforsker bakkerne. Børnene kan tegne, spille spil, se film eller lege med de andre børn.
Børnepasningen har åbent alle dage fra 10.45 til 15.00 fra den 18. december til 24. april.


Børnenes skiskole

Filosofien i børnenes skiskole er at børn lærer bedst igennem leg med andre børn. Børnene bliver inddelt
efter alder og niveau, hvorefter de lærer at færdes
sikkert rundt i liftene samtidig med at deres skiløb udvikles. Der er fokus på sikkerhed og piste regler.
Tek. arrangør er danskbilferie.dk Dansk Bilferie